今日同屋企人去左元点睇戏🎬,睇完戏紧系去揾好野食😋啦,点知原来我好钟意食果间Yakiniku Kakura 佐贺过江龙烧肉店呢度有分店,谂都唔洗谂就食呢间!正🤭之前都系其他分店食过,今次我哋叫咗以下菜式 🍴鹿儿岛和牛他他第一次试呢度既和牛他他,睇个颜色都觉得吸引🤩,落左酱汁后再捞埋d紫菜、香葱同蛋汁,酱汁微微带酸好醒胃,作为前菜一流!大判烧!黑毛和牛西冷🥩大判烧系我每次必点之物!和牛西冷油脂分布均匀,因为够薄,入口即溶🤤,搭配埋温泉蛋捞埋一齐食,脂香嫩滑得黎绝对唔会觉得太腻,绝配!💯 黑毛和牛腹柳小排肉质比较软嫩既部位,我地走左汁,食落亦系油脂比例平均有油花,性价比高!日本产鸡肉拼盘&黑毛豚无骨小排海鲜拼盘有带子、大虾🦐、鱿鱼🦑三款保证新鲜☘️!份量都好足,店员话虾系刺身级!野菜🥬拼盘有日本南瓜🎃、粟米🌽、菇🍄‍🟫及洋葱圈🧅全部都好清甜,好适合中和番食肉既油腻感。辣冷面🍜冷面配有泡菜及芽菜底,酸酸辣辣🌶️,面质又够爽滑,好开胃!饮品方面叫左白桃乳酸梳打,最后仲有免费甜品送,杏仁豆腐配雪米糍,完美😍

之前都系其他分店食过,今次我哋叫咗以下菜式 🍴

鹿儿岛和牛他他

大判烧!黑毛和牛西冷🥩

黑毛和牛腹柳小排

日本产鸡肉拼盘&黑毛豚无骨小排

海鲜拼盘
有带子、大虾🦐、鱿鱼🦑三款
保证新鲜☘️!份量都好足,店员话虾系刺身级!

野菜🥬拼盘
有日本南瓜🎃、粟米🌽、菇🍄‍🟫及洋葱圈🧅
全部都好清甜,好适合中和番食肉既油腻感。

辣冷面🍜
冷面配有泡菜及芽菜底,酸酸辣辣🌶️,面质又够爽滑,好开胃!