2022-12-14 195 浏览
二访呢个地点,转咗手。餐厅星期六日喺OP系无得book, 要喺官网book , 前一日e mail 会double confirm虽则距离地铁站唔远,但地点唔算易揾,c 岀口去小巴站的士站旁边上天桥直行,消防局对面就系入口(青少年协会领袖训练),本应再行前系有入口,但疫情封咗。餐厅有outdoor 同indoor ,天气有啲冻所以坐indoor , 有bar 位,日式坐位,仲要落地玻璃,打咭able , 但坐得唔舒服,我地坐返正常台。咖啡品种唔少,不过我其实都系饮返简单嘅mocha , menu 有啲好正嘅食品🤣转咗煎蛋同走洋葱🧅,bagel 同酸种包我拣咗酸种包,唔知系咪因为我走咗洋葱所以好多沙律菜呢🤔🤭, 带子两只。烟鸭胸bagel 有啲overcooked , 不过我钟意食㶶㶶地😅咖啡用木碟上,好靓👍,好日式。
二访呢个地点,转咗手。

咖啡用木碟上,好靓👍,好日式。

2022-12-11