2023-05-16 143 浏览
刺身五品💰3️⃣2️⃣8️⃣-带子:带子系日本料理中的美食之一,口感鲜甜、柔软,入口即化,格外鲜美。而且仲要好大粒好肥美添呀🫡-剑鱼腩: 剑鱼腩是剑鱼嘅部位🗡️,肉质肥美,味道清甜,口感爽脆,带有淡淡的海洋风味。-甜虾: 甜虾系一款我觉得最鲜甜嘅虾类,肉质鲜甜,有一定嘅弹性🤞🏻,入口后能感受到其鲜甜嘅味道。-赤贝:肉质细嫩,弹牙口感而且带有淡淡甜味同清新嘅海洋香气🌫️。-池鱼: 池鱼系一种日本常见嘅淡水鱼,肉质鲜嫩,味道清淡,入口更滑嫩🤩。呢个套餐配有沙律、蒸蛋、面豉汤、白饭同甜品/coffee寿司八贯 💰2️⃣8️⃣8️⃣-拖罗: 拖罗系吞拿鱼嘅一个部位,系一种深海鱼,肉质鲜美,细腻柔软,😚带有淡淡甜味同油脂香。-剑鱼腩、池鱼、带子:同刺身一样都系鲜味满满。-赤身: 赤身系指金枪鱼嘅肉,相对上肉质紧实,有浓郁嘅鱼肉味🤓。-深海池鱼: 深海池鱼都系一种深海鱼类,肉质肥美,口感鲜嫩,带有淡淡嘅甜味😙和浓郁脂肪香。-章红鱼: 章红鱼是一种日本常见的海鱼,肉质鲜嫩,味道相对上较为清淡😌。-䲠子鲷: 䲠子鲷系一种海水鱼,肉质鲜美,口感细腻😋同样配有沙律,蒸蛋,面豉汤,甜品or咖啡不过就冇白饭啦,因为熄晒成个已经好鬼饱应该
刺身五品💰3️⃣2️⃣8️⃣
呢个套餐配有沙律、蒸蛋、面豉汤、白饭同甜品/coffee
寿司八贯 💰2️⃣8️⃣8️⃣
-剑鱼腩、池鱼、带子:同刺身一样都系鲜味满满。
-䲠子鲷: 䲠子鲷系一种海水鱼,肉质鲜美,口感细腻😋
同样配有沙律,蒸蛋,面豉汤,甜品or咖啡不过就冇白饭啦,因为熄晒成个已经好鬼饱应该食唔落饭㗎喇🤣