呢间系涉谷已经有60年嘅串烧店,由日本人主理,大部份侍应都系日本人,有吧枱位亦都有梳化位,好有气氛。🍈 冲绳苦瓜酿免治猪肉苦瓜苦中带有一丝甜味,配合住猪肉嘅鲜嫩,恰到好处。🍜 冲绳炒面经典嘅冲绳味道,有韭菜、椰菜、芽菜同埋猪肉,配料好足。🍊 冲绳四季柑果汁冲绳四季柑嘅味道清新,酸甜平衡。🥜 花生豆腐呢个系一个比较特别嘅开胃小食,之前冇听过都冇食过,豆腐口感又滑又糯,小小似麻糬嘅感觉。夹杂着花生酱,味道非常特别。🍤 炸花生豆腐同花生豆腐相比,呢款炸过嘅花生豆腐外脆内软,炸得非常恰当。外面包住薄薄嘅脆皮。🍗 日式炸鸡炸鸡嘅外皮好脆,啱啱炸完就系金黄色,食落去外脆内嫩,鸡肉好juicy,完全唔干。🥪 吉列芝士火腿三文治呢个三文治绝对系我嘅最爱之一!芝士溶溶地,火腿中和芝士嘅油腻,配合住金黄色嘅吉列外层,口感超级丰富。外脆内软,可以一试!🥟 铁板烧饺子呢款铁板烧饺子一端出嚟就系热辣辣嘅,香气扑鼻!饺子外皮脆脆,内里馅料多汁。热辣辣嘅铁板效果令到饺子更加香脆,仲可以听到饺子嘅“滋滋”声。

🍈 冲绳苦瓜酿免治猪肉
苦瓜苦中带有一丝甜味,配合住猪肉嘅鲜嫩,恰到好处。

🍜 冲绳炒面
经典嘅冲绳味道,有韭菜、椰菜、芽菜同埋猪肉,配料好足。

🍊 冲绳四季柑果汁
冲绳四季柑嘅味道清新,酸甜平衡。

🥜 花生豆腐

🍤 炸花生豆腐