2024-09-07
日本传统味道 高品质居酒屋🍶环境格调都系一等一铜锣湾闹市中 高价餐厅多不胜数要揾间食物质素对得住个价钱而且性价比高真系唔容易 依间餐厅主打日本新鲜直送食材🐟大力推介佐酒串烧扬物🍻丰盛嘅海鲜丼更令人食欲大增MENU太多选择 小妹就唔客气喇😎 🍱家贺特选海鲜丼🍣𩽾鱼康鱼肝军舰🍣家贺寿司🍣火炙鹅肝🍣火灸左口鱼裙边必点时令刺身海鲜,拣左打卡Able特选海鲜丼,十多款刺身包括海胆、鲍鱼、拖罗、 特大赤海老等🦐真系大满足!另外仲点左不同精致的寿司,小妹大推「家贺寿司」,1件🍣 满足三个愿望,有我最爱海胆、赤海老同拖罗鱼蓉,鲜味满满,其他款嘅寿司都系出面餐厅少有,值得一试😋 🐟盐烧油甘鱼绞手掌咁大嘅油甘鱼绞, 盐烧提升鱼油香味,外脆、鱼肉幼滑,出色👍🏻 🦑海苔脆酱鱿鱼脆浆加入海苔包住鱿鱼条炸,薄薄炸皮酥脆可口, 加少少沙律酱系好惹味嘅佐酒小食🍻 🍢阿波尾酢橘鸡胸脆骨串(盐烧)🍢阿波尾醉橘鸡肾串(汁烧)🍢盐烧半切鸡皮饺子串 (2串)同朋友放工轻松喝两杯,点可以唔order串烧,试左几新颖嘅鸡皮饺子,鸡皮烧得又脆又香,入面包住饺子,口感有有层次,出面好少机会食到,必试!大部份串烧可选盐烧或者汁烧, 可
环境格调都系一等一
🍣火炙鹅肝
🍣火灸左口鱼裙边
🐟盐烧油甘鱼绞
🦑海苔脆酱鱿鱼
🍢阿波尾酢橘鸡胸脆骨串(盐烧)
🍢阿波尾醉橘鸡肾串(汁烧)
🍢盐烧半切鸡皮饺子串 (2串)
同朋友放工轻松喝两杯,点可以唔order串烧,试左几新颖嘅鸡皮饺子,鸡皮烧得又脆又香,入面包住饺子,口感有有层次,出面好少机会食到,必试!大部份串烧可选盐烧或者汁烧, 可以按自己喜好选择
🍹蜜桃碳酸酒
🍹巨峰乳酸梳打