2025-01-16
早排见牛大人出左个日本黑毛和牛A4+ 吃到饱套餐好似好吸引,就决定去试下🫶🏻佢既食物款式非常多,而重点当然系个日本黑毛和牛啦😬每块都超级大块,轻轻渌几下,然后点埋个日本蛋既蛋汁,口感非常软嫩,阵油香好正,入口即溶🤤除左和牛系必叫之外,伊比利亚黑毛猪梅肉同和牛牛丸都值得一试🤣我本身系个麻麻地牛丸既人,但试左佢个牛丸之后觉得好有惊喜,一咬落去系弹牙得黎又juicy,而且牛味极浓😛个set仲有海鲜拼盘,海鲜拼盘有扇贝、蚝、蛏子等等,全部都好新鲜同鲜甜🥳本身我地个汤底拣左鱼白汤,落埋D海鲜去煮之后,令到个汤底都甜上加甜🤩熟食方面仲推出左三种新煮法既鲍鱼,有炭烧盐葱鲍鱼、烧汁鲍鱼同古法醉鲍鱼😛食鲍鱼最怕韧,但呢个食材够新鲜,而且煮得刚刚好,所以咬落去系又爽又嫩😗今次呢个set既食物质素高,款式多,仲要可以和牛任食,推介大家去试下🤪