2018-04-17
一向都钟意食日本菜, 不过因为唔食鱼生所以好多时去到日本餐厅都冇乜选择, 食到好闷~ 不过呢度有好多熟食选择😎 仲系fusion菜, 可以试新菜式啦😆同妹妹呢食, 我地都劲钟意餐厅环境❤️全黑色好有style~ 加埋彩色嘅灯好有格调, 而且好大好舒服😍前菜有凯撒沙律, 好大份🤣烧呑拿鱼配味噌酱😌 烧鱼非常入味, 最开心佢系完全冇骨架😆黑豚慢煮、黑松露酱、黑芝麻卷, 第一次食用豚肉做嘅寿司, 配黑松露好香好好食呀😆😆黑豚肉配有马山椒汁😍😍系pork belly呀!!! 肉质一层肥一层瘦~ 煮到完全淋晒吸晒d汁, 入口即溶, 肥d都照食啦🤣明太子白汁幼乌冬😍 向来都钟意明太子~ 不过呢个又有d似carbonara, 店员提醒要即刻趁热食, 放耐咗酱汁就会变杰🙈鳕鱼伴泡菜石锅鱼白汤泡饭💕 crossover韩国菜, 泡菜唔算好辣, 饭吸咗汤汁好开胃😆 我平时唔食得辣都完全冇问题最后当然要食甜品啦😍 玫瑰香槟杯又靓又好食😎 啫喱有清香玫瑰味, 香槟味亦唔会过重, 加埋香浓云呢嗱雪糕❤️ 大力推荐
前菜有凯撒沙律, 好大份🤣
烧呑拿鱼配味噌酱😌 烧鱼非常入味, 最开心佢系完全冇骨架😆