2019-07-07
成日经过见到排长龙,放工唔知食乜好就去试下佢啦!因为佢要齐人先入得,前面十几个排队既都未齐人,所以等左5分钟就入左去食,好好彩Menu樱花虾赤鱼天丼 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢个期间限定,个人劲钟意食樱花虾,所以唔洗谂就简左呢个!!入面其实有2只天妇罗虾,鱼,樱花虾饼,蟹柳样样都好食,即炸即食,最好味系樱花虾饼,入面仲有d甜甜地既洋葱,送饭一流!如果第日无得食番点算呀呀呀呀呀!其中一样可点既野系佢送到黎已经落左汁,个虾有小小淋左!但味道一样好天妇罗荞麦面 $78⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好多人都叫呢个,就试下佢!冷面够冻,好味,但系面好多度都差唔多。因为系跟面,天妇罗无落汁,好脆好香口,好正好正!莲藕,豆都好好食华味鸟鸡肉$18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢个追加鸡肉好正,虽然好细旧,但一咬落去,唔会后悔叫左,d汁系必出黎,好juicy好滑🤤🤤🤤值得一试呀!日本品质!我地食完仲多左一倍人排队!!!
Menu
樱花虾赤鱼天丼 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
天妇罗荞麦面 $78⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
华味鸟鸡肉$18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
值得一试呀!日本品质!我地食完仲多左一倍人排队!!!