2017-03-08
身为穷穷的宅女,唔系大时大节or同朋友出街,平时食野就多数都系食埋哂D平价食物。当中老麦、鸡记系不二之选。而今日咁岩要返学校补课又早放加上附近餐厅都未开门既情况之下,所以选择了鸡记😏。其实鸡记普通一个餐对我黎讲都几贵,好在自己仲系学生^^于是派胆粗粗既同学仔去问下11点有冇学生餐😂,幸运的我们成功在唔系LUNCH HOUR食到学生餐— set C $30😆。唔知系咪岩岩转meun,今日既鸡特别令😂,望落好juice,而且饭都好好食😂。呢次既狂野烧鸡5粒星满分我会比4粒星⭐️~食饱之后就搭地铁返屋企抖下LU^.^/呢到既呀姐服务都几好😆好NICE,仲问我地做咩咁早放学😂而且环境方面都唔错,地方好大,而且平日唔多人,但星期日就⋯⋯⋯。不过卫生方面差小小,坐既位都有炸鸡的碎碎🙁,对有轻微洁癖的我有小小影响。但整体都系掂既👍🏻
其实鸡记普通一个餐对我黎讲都几贵,好在自己仲系学生^^于是派胆粗粗既同学仔去问下11点有冇学生餐😂,幸运的我们成功在唔系LUNCH HOUR食到学生餐— set C $30😆。 唔知系咪岩岩转meun,今日既鸡特别令😂,望落好juice,而且饭都好好食😂。 呢次既狂野烧鸡5粒星满分我会比4粒星⭐️~
食饱之后就搭地铁返屋企抖下LU^.^/