2024-10-03
前几日同朋友嚟到「牛站」打边炉😋😋餐厅主打麻辣火锅放题,提供多款汤底、肉类、火锅配料、熟食、甜品、饮品任食任饮!回访过几次都keep到有水准,值得推介❤️❤️-🐮SRF美国极黑和牛片套餐 $298/位✨汤底拣咗「滋补猪筒骨锅🍖」同「牛站秘制麻辣锅🌶」,两款味道都唔错~我就钟意「牛站秘制麻辣锅🌶」多啲,辣得嚟好过瘾🤤🤤肉类方面,可以任食SRF美国极黑和牛片、美国安格斯牛板腱、西班牙猪五花片、封门柳、巴西牛脷托等,好多选择~~当中推介SRF美国极黑和牛🐮!和牛大大片,肉质嫩滑juicy~入口即溶之余啖啖油脂香,好正🔥🔥海鲜都唔错🦐,包括有海虾、沙白、帆立贝、水鱿鱼等,全部都好新鲜!!另外自助区有多款火锅配料、酱料、小食、熟食、甜品、饮品可以任拣~~熟食有小龙虾、卤肉饭、炸鱼皮、酱爆糍粑、盐酥鸡、芝麻鸡翼等,全部都好香口🤩🤩而火锅配料有多款台湾直送的丸类、蔬菜、水饺、虾仁棒棒、蟹棒等,每款试啲都够哂饱!!食到七七八八,就差唔多去食甜品同雪糕🍨!今餐真系大满足👍🏻👍🏻
🐮SRF美国极黑和牛片套餐 $298/位✨