2025-02-04
讲起放题 应该10个人有8个人都会谂到去旺角食🤩冇错 旺角真系好多放题选择不过讲到要高质嘅放题 就真系唔系个个都识得拣呀😏😏.今次小编就去咗食 佐贺烧肉谷 嘅level 4放题😍最高级别嘅放题都咪话唔正😘呢个Levelfour最正嘅位就系可以 免费畅欲日本清酒及SAPPORO生啤 🍺🍻 开心嘅时候梗系要啤啤佢😍呢个套餐仲有日本佐贺的A4和牛盒盛里面包括6款来自日本佐贺嘅A4和牛部位🐮🇯🇵😚包括和牛三角嫩肌、和牛薄炙牛肋肉、和牛角切、和牛肩胛、和牛小排、和牛牛肋条唔系讲笑 真系全部都好高质😭😭😭和牛嘅味道超级香浓 甚至可以话系入口即化最正嘅就系可以出去笔碗饭 面头加啲紫菜打只生鸡蛋 加埋啲烧好左嘅和牛🤩感觉系💯💯💯另外 level 4仲可以无限享用 多款海鲜🦞包括大海老、生蚝、原条鱿鱼筒等等共140品食物👻小编scan完QR code之后打开佢哋个order食物嘅页面 碌极都仲有好多款嘢食拣🤤好彩朝早冇食早餐 … 叫做留咗个肚👻食到小编饱到食唔落先好停手😂😂鲜 (鱼+羊) 主题美食👻LV3或以上放题套餐 头盘可享烧白鳝配鳗鱼汁或柠檬盐酱😚 小编已经帮大家试过了 白鳝嘅肉质非常之弹牙🤩 好
冇错 旺角真系好多放题选择
包括大海老、生蚝、原条鱿鱼筒等等共140品食物👻
好彩朝早冇食早餐 … 叫做留咗个肚👻
食到小编饱到食唔落先好停手😂😂
鲜 (鱼+羊) 主题美食👻
LV3或以上放题套餐 头盘可享烧白鳝配鳗鱼汁或柠檬盐酱😚 小编已经帮大家试过了 白鳝嘅肉质非常之弹牙🤩 好好食!!
除咗大家可以喺QR code落单叫到嘅嘢之外
出面嘅自助区仲有好多款唔同嘅嘢食
例如时令熟食料理 如鱼汤羊肉饺子、日式蒜香杏鲍菇炒牛肉等👻
仲有多款蔬菜、甜品、饮品
同埋可以出去攞棉花糖返去烧下佢