2023-08-05
今日去旺角食正宗成都串烧放题,餐厅叫串爆,近旺角油麻地,地点非常便利,120分钟任饮任食,非常吸引。-成都老冰粉一坐低,先叫一个成都老冰粉,解辣一流,有山楂同埋提子干,甜甜酸酸都好开胃。-棒棒鸡,凉伴海带丝跟住叫咗啲前菜,有棒棒鸡,同埋凉伴海带丝。棒棒鸡即系麻酱鸡,味道够浓郁,鸡肉够爽滑。凉拌海带丝味道够香够惹味,作为前菜一流。-串烧方面,先选择汤底嘅麻辣程度,我哋叫咗一个辣一个唔辣,唔辣嘅鸡汤都好够味道,麻辣汤底亦都够晒麻够晒辣,食得非常过瘾。串烧份量两串起,每一串份量唔多,唔需要担心会好快食饱哂,可以一次过试晒咁多款食物!-麻辣牛肉同埋孜然牛肋肉都好好食,牛肉味道浓郁,口感软熟。猪皮充分吸收汤汁精华,非常正。粟米够新鲜够甜。鲜鱿鱼够新鲜,口感弹牙。牛肉丸牛肉味都好浓郁,亦都系弹牙之选。整体串烧水准高,味道正宗,选择够多。-评分 : 6/10串爆 (旺角)📍旺角广华街2-20号翠园大楼地下2号舖
成都老冰粉
棒棒鸡,凉伴海带丝