餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

Lab Eat喺旺角T.O.P嘅顶层。其实已经留意咗好耐,一路都好想试。今日终于同朋友嚟咗。想同朋友揾个地方,静静地倾吓计relax。一入门口个环境已经好舒服🥳枱与枱之间都好有空间~枱上面亦都有点蜡烛😍好有浪漫气氛❤️Menu都有好多食物嘅选择😍花多眼乱。叫完食物之后,职员好快就上咗welcome drink🍹同埋面包🥖welcome drink系青苹果.冧酒。青苹果味好fresh☺️☺️就算连我朋友唔饮酒都忍唔住饮咗一半🤭叫咗法式焗田螺🥹摆盘好精致😍田螺仲有薯蓉同埋番薯干片伴碟🤭之后我哋叫咗个西西里海鲜意粉🥳意粉有大虾同青口☺️伴碟咁靓我哋又影左阵😂可能因为摆盘问题。我哋影完,夹意粉嘅时候,夹里面嘅时候,居然仲有好大烟😍入面仲系新鲜热辣🤣另外,西餐又点少得锯扒🍽️🥩我哋都拣咗好耐,最后拣咗猪鞍!猪鞍好有炭烧味仲好juicy😍😍饮品叫左passion fruit 好清新😍😍甜品方面,朋友叫左法式开心果甜可丽饼卷😍外面好似pancake咁,入面系焦糖cream味道好特别🥹🥹虽然系焦糖,但都吾会话好甜😚😚同朋友吾觉吾觉食左三个钟🤣🤣🤣真系好relax 好舒服。下次要记得早d book位,希望坐到c字
Lab Eat喺旺角T.O.P嘅顶层。
其实已经留意咗好耐,一路都好想试。
今日终于同朋友嚟咗。

想同朋友揾个地方,静静地倾吓计relax。

一入门口个环境已经好舒服🥳
枱与枱之间都好有空间~
枱上面亦都有点蜡烛😍好有浪漫气氛❤️

Menu都有好多食物嘅选择😍花多眼乱。

welcome drink系青苹果.冧酒。
青苹果味好fresh☺️☺️
就算连我朋友唔饮酒都忍唔住饮咗一半🤭

叫咗法式焗田螺🥹

摆盘好精致😍
田螺仲有薯蓉同埋番薯干片伴碟🤭

之后我哋叫咗个西西里海鲜意粉🥳
意粉有大虾同青口☺️
伴碟咁靓我哋又影左阵😂
可能因为摆盘问题。
我哋影完,夹意粉嘅时候,
夹里面嘅时候,居然仲有好大烟😍
入面仲系新鲜热辣🤣

另外,西餐又点少得锯扒🍽️🥩
我哋都拣咗好耐,最后拣咗猪鞍!
猪鞍好有炭烧味仲好juicy😍😍

饮品叫左passion fruit 好清新😍😍

甜品方面,朋友叫左法式开心果甜可丽饼卷😍

同朋友吾觉吾觉食左三个钟🤣🤣🤣
真系好relax 好舒服。
下次要记得早d book位,希望坐到c字型sofa 感觉好靓同好高私隐度。

开心的晚上😚