餐厅: 花斑茶社 (聯合廣場)
资讯:

2022-08-12 192 浏览
花斑茶社终于喺旺角开咗啦🤩之前喺新蒲岗就成日饮自从转咗工之后,就少饮咗好多今日咁岩行开旺角,竟然远处俾我见到好熟悉嘅花斑茶社🥰🥰🥰天气热辣辣,最啱就饮番杯野解渴😍呢度都比新蒲岗𠮶间舖大好多,起码有个位俾我哋企喺度饮嘢都得👍🏻👍🏻👍🏻同埋佢系喺联合广场地下👍🏻👍🏻👍🏻行完街可以喺度买番杯嘢饮🤩今次见到佢出咗新嘢成日饮珍珠奶茶都饮到闷,今次就是去新嘢啦🤗甘蔗四季春$26感觉同四季春差唔多🤣甜度适中👍🏻唔钟意饮甜野嘅都可以饮呢个「是柚旦」红柚金柚沙冰$33呢个超正呀,劲多有柚子喺最抵👍🏻有大半杯都系,酸酸甜甜几好饮呀,好啱而家嘅天气饮👍🏻花斑茶社 (联合广场) (太子)📍太子弥敦道760号联合广场地下G25号舖
花斑茶社终于喺旺角开咗啦🤩
之前喺新蒲岗就成日饮
自从转咗工之后,就少饮咗好多

今日咁岩行开旺角,竟然远处俾我见到好熟悉嘅花斑茶社🥰🥰🥰

天气热辣辣,最啱就饮番杯野解渴😍

同埋佢系喺联合广场地下👍🏻👍🏻👍🏻
行完街可以喺度买番杯嘢饮🤩

今次见到佢出咗新嘢
成日饮珍珠奶茶都饮到闷,今次就是去新嘢啦🤗

甘蔗四季春$26
感觉同四季春差唔多🤣甜度适中👍🏻唔钟意饮甜野嘅都可以饮呢个

「是柚旦」红柚金柚沙冰$33

花斑茶社 (联合广场) (太子)
📍太子弥敦道760号联合广场地下G25号舖