2021-12-16
柞木炭家既午市有烧烤餐同埋午市套餐。今次叫左【名品牛小扒烧烤定食 • $145】同加左个期间限定既【仁川产烧鳗鱼饭 • $288】。名品牛小排烧烤定食有名品牛小排同柞木韩牛饭,仲可以拣多以下两款肉:汁烧黑毛猪五花肉、和牛牛肋肉、酱油梅花肉、韩牛前胸肉、大墨鱼同梨汁挑骨鸡翼。我就拣左和牛牛肋肉同梨汁挑骨鸡翼。名品牛小排既油脂分布都平均,个人觉得点和牛牛肋肉d汁黎烧好食d🤪和牛牛肋肉同鸡翼都无得挑剔,d鸡翼仲要挑埋骨👍🏻柞木韩牛饭系惊喜所在,平时食烧肉都系白饭,最多系食牛角饭加只温泉蛋,但呢个饭既牛肉系用韩牛,饭系用珍珠米,将牛肉、蛋、葱同饭捞埋一齐系令你不自觉食晒成碗饭🤤原来鳗鱼饭系鳗鱼还鳗鱼,饭还饭。鳗鱼上枱个阵系生既,不过店员会帮我地烧。店员烧熟之后,我地都仲补汁烧多左阵,因为唔够味。不过试一次就好啦,鳗鱼都系食餐厅烧既好🤪总括黎讲,陆续有黎呀😎👍🏻
期间限定既【仁川产烧鳗鱼饭 • $288】。
总括黎讲,陆续有黎呀😎👍🏻
仁川产烧鳗鱼饭
名品牛小扒烧烤定食