2024-07-12
最近社交平台都热烈讨论紧旺角新开嘅何师傅,所以今日就嚟试吓!💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥饼💥攞起松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥饼啲时候,一眼就已经见到高质素嘅配料,入口滋味浓郁,柔滑鲜香,每一口都好满足👍🏽💥烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁💥ESP美国安格斯肉眼牛扒就更加吸引我,鲜嫩牛肉Texture,搭特制烧汁,个汁香气独特,令人好难忍住想再嚟第二块!💥香煎带子黑松露忌廉烩扁意粉💥扁意粉都几特别,上面铺咗香煎带子黑松露忌廉烩,特别之处系口感十足,放系口中溜过,只能用「非凡」两个字形容😋💥宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲💥至于甜品我就选左呢款宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲,见到个强烈嘅奶味同特浓抹茶就已经兴奋晒👍🏽💥冻柠茶, 冻柠水💥最后嚟个消暑柠茶/柠水,瞬间感觉解渴又消暑,每一口都饮得好滋味!我个老公都对呢度相当满意,以往对西式咖啡店有要求,而家都赞好😉 下次会再嚟㗎!
💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥饼💥
💥烤美国安格斯肉眼牛扒配烧汁💥
💥香煎带子黑松露忌廉烩扁意粉💥
💥宇治抹茶红豆白玉特浓5.0牛乳软雪糕芭菲💥
💥冻柠茶, 冻柠水💥