2022-07-22
听朋友介绍旺角仲有间有heart 既楼上cafe , 今日就黎试下佢❤️一入呢间就有当年系cafe流连既感觉, 有好多 board game 摆系门面, 好吸引呀 想样样都想玩🤣 不过紧系医左肚先啦老细超细心又好好客, 见我有啲选择困难就推两三款特别野,仲要即叫即整,真系超正❤️#地中海香蒜鸡柳螺丝粉 呢个酱汁, 味道好特别, 食落有好清新柠檬草味道,又有少少甜甜地,偶意仲食到炸蒜粒,成件事好夹好香好好味索左入鸡肉同螺丝粉,而且鸡柳好嫩,一啲都唔un , 愈食愈想食👍🏾❤️🌻🌻🌻🌻🌻#韩式牛肋螺丝粉 呢个似用牛肉炆煮过既汁, 牛肋又煮得好淋好入味, 捞埋啲螺丝粉系好香肉汁味,都系食唔停呀✅🌻🌻🌻🌻🌻一个清新一个浓味真系好夹, 我谂老板都系特登有咁安排俾我地❤️so sweet 再黎两款小食#蜜糖鸡翼 炸鸡翼热辣辣脆卜卜,炸粉浆又够薄,入面仲要系好juicy , 咬开每只都有鸡肉汁流出,火候控制得好好,上面加埋蜜糖, 连同鸡翼好夹, 甜味岩岩衬返个鸡翼好好味 #芝士薯条个芝士酱好有心机 , 芝士少少沙律酱, 仲有少少肉同洋葱粒食起黎好香好好味, 一阵间就食晒喇饮品叫左 #芒果沙冰 同 #士多啤梨
#地中海香蒜鸡柳螺丝粉
#韩式牛肋螺丝粉
再黎两款小食
#蜜糖鸡翼
#芝士薯条
饮品叫左 #芒果沙冰 同 #士多啤梨乳酸梳打 饮落系真生果味,好足料 系用真水果打成, 绝对唔系用假香料, 好有心机 👍🏾老细仲话每杯饮品都会加唔同食材细心调配过,真系好正☺️☺️🌻🌻🌻🌻🌻
最正系食饱后, 老细好细心同我地执好枱话等我地慢慢玩game , 老细真系一个好暖男呀, 又好好倾 , 🤣🤣🤣不得不赞, 老细话呢道只有两个时段, 下就12点黎就可以坐到6点 , 如果夜晚6点黎就可以坐到12点 , 中间唔会赶人走, 坐几耐都得,同朋友倾计一流, 真系旺角区少有良心餐厅, 🌻🌻🌻🌻🌻简直无得弹❤️❤️推介
———-
#楼上cafe #青春 #好去处 #旺角美食 #良心餐厅 #cafe #boardgame