【旺角都有好野食😋|爆汁生煎包香脆惹味】🐨蟹黄生煎包 $20推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️生煎包成日俾人嘅感觉都系好硬好厚包皮,但呢款生煎包绝对可以颠覆你嘅想像!一咬爆晒啲汤汁出嚟,入边仲要有满满嘅蟹黄粒粒,蟹黄味浓!而且包皮薄、下面炸到薄脆,口感丰富🙂‍↕️🙂‍↕️.🐨麻酱手撕鸡丝粉皮 + 生煎包(1只) $54推荐度:⭐️⭐⭐️⭐️⭐‍餐厅有好多款唔同套餐拣,平均都只系50几蚊,已经可以试到多款嘢食一个人嚟都唔使怕~麻酱手撕鸡丝粉皮,粉皮薄薄沾满麻酱,配埋手撕鸡丝同埋青瓜丝,既爽口又清凉~仲有埋原味生煎包,性价比真系超级高!!.🐨手工豆沙锅饼 $28推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐推介大家嚟上海舖必定要是豆沙窝饼,好考师傅炸功,好易吸晒油㗎~ 呢度就绝对冇呢个问题!!!窝饼薄脆入边有满满少甜嘅豆沙,唔会喧宾夺主相辅相成,作为甜品埋尾绝对一流~.⌫呢间舖头绝对要大赞就系佢哋店员嘅表现🥰招呼认真一流,见到佢哋对住唔识中文字嘅老人家,逐样逐样介绍俾佢识,仲要耐心咁俾老人家慢慢拣🥹而家真系好少餐厅做得到lu...——☼——☼——☼——☼——☼——刘兴记生煎包专门店 📍地址:旺角通菜街1M-1T号华发大厦地下D号舖🐨推荐度:😋😋

【旺角都有好野食😋|爆汁生煎包香脆惹味】
🐨蟹黄生煎包 $20