2025-02-23 0 浏览
早排见好多人去呢到打卡 我都凑下热闹 试下系咪真系咁好味😂第一次去旺角店,估唔到串烧店既环境可以咁有情调,如果加多少少日本装饰,好有居酒屋feel🍶食物方面,同一款食材可以有好多唔同调味选择,唔会所有串烧都系同一款调味粉,今次试到好多唔同既口味,满足到食串烧时的不一样,很不错的体验👍🏻餐牌上写住即叫即烧,我地叫左大概5分钟,大部分餐点已经开始上菜,所有串烧都好热,一d都唔hea❤️餐厅限时两个钟,但系又唔会食得好赶,因为上菜好快,所以食得好爽,而且啤酒仲要买一送一,好抵饮👍🏻味道属于港式风味,麻辣唔算好麻,味道似香辣,而且都几辣,唔食得辣但系钟意麻既人要留意返😊平时想食或者未食过既串烧都有,选择都几丰富,大家如果去食既话记得留定肚,每种调味试下都有排试😂如果钟意食串烧既话 呢到系不错既选择👍🏻
早排见好多人去呢到打卡 我都凑下热闹 试下系咪真系咁好味😂

• 鳗鱼炒饭