2024-08-13
旺角高质韩烧 帮埋你烧 呢间韩烧店 以炭火烧烤做卖点 烧肉用铁板烧 烧鳗鱼系用网 都几讲究 而且仲有专人帮我哋烧 服务认真到位🥰🥰 ✨寿喜烧和牛三筋肉$225有靓女帮我哋烧 每一块都有一碗蛋汁 点住食 中间仲包咗一粒饭团 三筋肉好高质 雪花均匀 好正😎 ✨韩国鳗鱼 $280靓女好细心 慢慢帮我哋烧 确保唔会太㶶 服务真系超好 辛苦晒你啦😍 鳗鱼好厚肉 好新鲜 烧到焦香 好好食😋 ✨最上等牛肋骨$308介晒花 再帮我哋剪开先烧 肉质鲜嫩多汁 😋 ✨原味韩式炸鸡(半份) $128炸鸡腌得好入味 炸得好酥脆 👍 ✨雪梨水冷面 $95韩式有青瓜丝 长长薄薄的渍萝卜片 间住食 好好味🥰 ✨青瓜青柠梳打$42味道清淡 清爽凉快 连青瓜都食埋😎✨柚子柠檬梳打水$42淡淡柚子味 好清新😌 宜家至31号 六周年庆典6重赏 有六款优惠 可以了解一下🥰 整体嚟讲 食材高质 贴心服务 地点方便😍😍 🎈柞木炭家 (旺角)旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place 5楼501号舖 #thecharcoalroomhk
旺角高质韩烧 帮埋你烧
✨柚子柠檬梳打水$42
淡淡柚子味 好清新😌
宜家至31号 六周年庆典6重赏 有六款优惠 可以了解一下🥰
整体嚟讲 食材高质 贴心服务 地点方便😍😍
🎈柞木炭家 (旺角)
#thecharcoalroomhk