今日唔使OT,又系星期五,谂住去食餐好嘅奖励吓自己辛苦。公司啱啱喺尖沙咀附近,我就谂起我之前食过嘅日式餐厅。𠮶度啲嘢食到依家我都好难忘,非常之好食,而且摆盘又靓,随便影都咁靓。所以就谂住去𠮶度食埋晚餐happy hour吓。橹杏特制火炙鲭鱼棒寿司配海苔真系好得意!鲭鱼棒带咗唔同嘅口感,食落仲带有鱼油香味,令味道更加正!仲要加埋厚实嘅海苔做搭配,正到冇朋友!炸牛蒡带住微微嘅咸味同埋香味,食落特别爽口!而且食饱之后食,更加放松!芦北名物 太刀鱼味醂干系我最快食完嘅一道菜!因为厨师炸得实在系太脆,非常爽口,好似自己喺度食零食咁!鹿児岛式豚肉葱涮涮锅嘅汤好香,渌咗豚肉之后,仲带住甜味,成个味道更加浓郁,好正!仲有啲菜都好新鲜,食落特别爽,系好完美嘅搭配!一个人嘅happy hour真系好正!我下个星期仲要嚟呢度放松食埋晚餐!
今日唔使OT,又系星期五,谂住去食餐好嘅奖励吓自己辛苦。公司啱啱喺尖沙咀附近,我就谂起我之前食过嘅日式餐厅[割烹 橹杏]。𠮶度啲嘢食到依家我都好难忘,非常之好食,而且摆盘又靓,随便影都咁靓。所以就谂住去𠮶度食埋晚餐happy hour吓。