2008-10-27 13 浏览
星期期黎饮下午茶,人唔算多,有吉位,下午茶时段系两点至四点,我地坐足两个钟。值得一赞系店员态度友善,而且有礼,都几难得!食物方面,算系一般,唔差,但又唔系话好好,OK啦!肉碎薯粉:我未食过薯粉,唔知用咩做,但系透明粗身,好似粗左既粉丝咁,无乜味道,但系碗粉有好多猪粒,仲有冬菇粒,清清地,而且唔细,我觉得好味,几钟意!萝卜糕:一碟三大件,几抵食,有萝卜味但系煎得唔够㶶,唔油腻,都可以!炸云吞:竟然只虾唔细,又脆口,算系比我想像中好喇!粉果:度既粉果竟然好清,估唔到,肉少菜类多,不过个皮都系好厚,适合爱清淡人士!鸡紥:好漏,好油,我唔太喜欢!叉烧胶粉:十分一般,叉份量适中,唔肥唔瘦.无乜意见!香茜牛肉球:呢佪系下午茶时段最抵,竟然只系$3.8,以为佢会少d料,点知又唔系,一碟三球,仲要大大个,又有鲜竹,又真材实料,好味个㖞,有肉有香茜有马蹄粒,真系好抵,必食!
值得一赞系店员态度友善,而且有礼,都几难得!
食物方面,算系一般,唔差,但又唔系话好好,OK啦!
炸云吞:竟然只虾唔细,又脆口,算系比我想像中好喇!
鸡紥:好漏,好油,我唔太喜欢!
叉烧胶粉:十分一般,叉份量适中,唔肥唔瘦.无乜意见!