2023-06-14 1296 浏览
星期日下午二点后都要等位,好多人。等左15分钟左右就有位。二个人都可以坐卡位,虽然个坐椅有点硬,但系好宽敞,尚算舒服。用QR code 点餐,叫左XO酱炒萝卜糕、生煎包、猪软骨拉面、炒回锅肉、镭沙汤丸。XO酱炒萝卜糕,热辣辣上枱,不过比较油,不是以前食开嘅外脆内软,质感好林,一夹就散开,麻麻地。生煎包有3粒细细粒,煎得唔够,个底都系林嘅,谂住食入口会爆汁,好失望,系无嘅,入面的肉好干,而且个味道好怪,好似用酱油炒过的肉,不是常规的味道,我不太喜欢。猪软骨拉面好味,汤底够浓味,面条有小小过林,猪肉都够林,尚可吧。炒回锅肉味道有点辣,味道不错,热辣辣,但是肉的份量比较少,配菜就劲多。镭沙汤丸中间黑芝麻流心,暖暖的,好味。总结,有好有唔好,整体ok吧。