早排系尖沙咀见到吃茶ちょうぼ呢间餐厅,见到好复古既日式设计,就好想去食啦。不过琴日食左铜锣湾果间分店🤣铜锣湾分店比较简约日系风。🇯🇵😆1)月见鸡皮饺子🍢一上到黎就见到炸得金黄色既鸡皮,睇到都觉得好好食, 酥脆既鸡皮包住d肉超多肉汁😍😍,好特别!2)照烧牛舌照烧牛舌有2寸咁长,而且切得好厚身,搭配简单既调味已经好入味同衬托到牛既鲜味,值得一试👍🏻3)寿喜烧牛肉蛋包饭🍛最经典既蛋包饭,蛋包饭既份量都好足够,牛肉都有7/8块,唯一可惜既地方系蛋包饭切开果下唔够震撼🥺4)日式卡邦尼意粉🍝成个蛋黄放左系意粉既中间做个点缀,意粉正常,好creamy,浓味,份量好够5)炸软壳蟹扁意粉原只软壳蟹放左系意粉上面🦀,炸软壳蟹唔油腻,好脆身🤤6)日式布甸🍮超级昭和时代既布甸feel,布甸蛋味好重同实身,好精致,必叫既甜品💛最后饮品方便都好有惊喜,用既杯好靓同好复古,用一个咁靓既杯饮野都开心好多!😆而且上菜既碟同碗都好精致,好适合同闺密黎打卡影相📸提提大家用OpenRice订枱仲有折架!最后以咁既份量黎评人均消费$100-150,好抵,性价比极高!

1)月见鸡皮饺子🍢

2)照烧牛舌

3)寿喜烧牛肉蛋包饭🍛

4)日式卡邦尼意粉🍝

5)炸软壳蟹扁意粉
原只软壳蟹放左系意粉上面🦀,炸软壳蟹唔油腻,好脆身🤤

6)日式布甸🍮

而且上菜既碟同碗都好精致,好适合同闺密黎打卡影相📸

用餐优惠
优惠券