2024-03-15 52 浏览
之前系社交平台见到有人介绍呢间cafe,得知cafe做到16号就结业,于是就约左朋友去试下.龙虾沙律小法包(2件)$68😂呢个法包真系有点小,而且同我想像中唔同,以为会似日本食个只。法包烘得香脆,整体几好食,就系有啲细份.法式罗勒鲜茄酱丨大虾丨扁意粉 $148由于唔想食忌廉汁,所以就叫左呢个,蕃茄酱偏酸,大虾新鲜弹牙~整体唔错.冰雪杂莓/忌廉/ 政瑰|烤黎麦多士 $98黎到又系同想像中唔同😂只系一个多士上面加啲士多啤梨、野莓同蓝梅。上面铺左朱古力酱同糖霜,一切开我同朋友都觉得好干身😂😂😂后尾朋友问职员拎枫糖浆先叫食到😂😂😂我哋都觉得呢个多士定价有啲进取(´・ω・`).3D 拉花艺术饮品 图案有猫、狗、熊等可以拣,我拣左猫猫(´▽`)而饮品方面就有朱古力同芝麻鲜奶可以拣,我拣左芝麻鲜奶,芝麻味浓郁但就有点甜,杯野饮都等左一段时间,不过就胜在可以打下卡😂.While 奶香味几重,咖啡味唔算出😂朋友钟意咖啡味比较重啲,我试左啖觉得ok,因为我唔钟意太重咖啡味😂😂😂

龙虾沙律小法包(2件)$68

法式罗勒鲜茄酱丨大虾丨扁意粉 $148