2023-04-16
-🍽🍴🍽🍴🍽🍚🍚🍚🍚🍚🍴🍽🍴🍽🍴🍽-上网见到佢地个松子鲈鱼做紧优惠同埋谂住有coupon未用,所以weekend专诚去咗油塘试一试🧐🥢松子鲈鱼 🆖成条鱼个size都好细,一分为二左两条细鱼柳,份量少无乜肉食。如果两个人去剩系谂住叫条鱼食就饱的话,基本上系无乜可能😂啲鱼肉有啲嚡,炸完之后个外皮已经唔酥脆仲淋左。个甜酸汁就几开胃不过咸咗少少😐就咁食唔送饭应该搞唔掂。🥢生煎牛肉饼 🆖其实即系生煎包,不过入边转咗做山竹牛肉馅😅个包上枱𠮶阵只系暖暖地,外层亦都唔脆,个包皮仲有少少硬,连唐记质素都算唔上。对于山竹牛肉馅我就冇乜好感,$42三个亦都真系接受唔到🤣🤣🥢五香牛展🆗五香牛展算系做得唔错,卤得入味另带少少麻油香,牛肉亦唔韧。🌟评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 4/10环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 5/10整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 5.75/10-🍽🍴🍽🍴🍽🍚🍚🍚🍚🍚🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 和平饭店 (油塘)油塘高超道38号大本型2楼237号舖🗺 和平饭店 (深水埗)深水埗深旺道28号V Walk 2楼26号舖-#bak
🍽🍴🍽🍴🍽🍚🍚🍚🍚🍚🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥢松子鲈鱼 🆖
🥢生煎牛肉饼 🆖
🥢五香牛展🆗
五香牛展算系做得唔错,卤得入味另带少少麻油香,牛肉亦唔韧。
🌟评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 4/10
环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 5/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 5.75/10
🍽🍴🍽🍴🍽🍚🍚🍚🍚🍚🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 和平饭店 (油塘)
油塘高超道38号大本型2楼237号舖
🗺 和平饭店 (深水埗)
深水埗深旺道28号V Walk 2楼26号舖
#bakdiu中式 #bakdiu油塘 #bakdiu深水埗 #bakdiu观塘区 #bakdiu深水埗区