2024-06-26
想食依间野好谂记得大概5年前佢个红虾hotdog 喺咁洗我IG 板但一直觉得咁多小碟tapas 一定好贵,拖到依家先黎食以为只系black sheep 味嘅打卡餐厅但食物比想像中好有个八瓜鱼薯仔,好好食!八爪鱼一啲都唔un, 个mash 都好好味,唔会overseason 可以encore 其实食物价钱比想像中affordable, 系个红虾hotdog 特别贵。佢会advice 你将个红虾虾头嘅汁 squeeze 晒上个hotdog 度,但真系几messy,不过佢地都好贴心咁比埋湿纸巾你,应该预咗会有mess。味道黎讲…. 可以唔叫 唔难食嘅,但个包同虾肉嘅ratio 差得比较多,成口包,唔系好食到其他野嘅味。佢整薄啲个包会好食好多。不过第一次黎食嘅话系要叫嘅,打下卡,同埋人地同你讲起依间餐厅,你都可以话有试过依个首本名菜🤣其他食物就冇咩记忆点。但个cheesecake 好好好好食!佢画龙点精嘅系佢个配埋嘅berry sorbet ,解腻又好食,好过喺出面买生日蛋糕啦!依度服务都好好,帮你影相之余仲会晒张Polaroid 比你,真系very perfect for birthday
记得大概5年前佢个红虾hotdog 喺咁洗我IG 板
但一直觉得咁多小碟tapas 一定好贵,拖到依家先黎食
以为只系black sheep 味嘅打卡餐厅
但食物比想像中好
有个八瓜鱼薯仔,好好食!
可以encore
依度服务都好好,帮你影相之余仲会晒张Polaroid 比你,真系very perfect for birthday lunch/ dinner