2024-09-17
📍 Veggie4love (中环)中环士丹利街11号Stanley 11 10楼约咗朋友做运动,想推介佢哋呢间素食都可以有好多变化嘅餐厅,餐厅装修好美式,超啱打卡!👉 TRIP TO BAIL💰$148😋😋😋😋.6/5好似带咗我去bail咁,有齐印尼加多加沙律 炸豆腐、腰果配椰汁饭、串烧炸物、炸虾片,呢个乜都有啲,可以满足晒我咩都想试重点系好好食完全都唔觉得系斋!又👉 卡邦尼义大利面💰$100😋😋😋😋.8/5呢个意粉好岀色!我意大利面挂满晒好香嘅酱汁,充满蛋香同埋蘑菇碎,正!👉 素海南鸡饭💰$148😋😋😋😋.8/5呢个海南鸡饭望落去好似平时食嘅海南鸡饭一样,佢个鸡食落口好似同食真嘅海南鸡一样真系神还原,再配埋自家制姜蓉同辣酱好正,完全唔觉得自己食紧斋回头: yesYesyes!!!食物质素高环境又靓,无论钟意同唔钟意食斋嘅都一样咁啱因为完全唔觉得自己食紧滞💓🤭🤭
中环士丹利街11号Stanley 11 10楼
👉 TRIP TO BAIL