2024-07-29
阿女而家运动量大咗,自然食多咗嘢,咁我哋就会多咗去同佢尝试多啲唔同种类嘅食物,而最好嘅方法,当然就系食自助餐啦😋我哋今日就拣咗荃湾西如心酒店 Cafe Circles嚟试下呢度嘅”仲夏亚洲鲜味盛荟”🦐一入场就俾佢地超长甜品吧吸引住🧁当中仲有几款系榴梿主题嘅甜品,啱晒妈咪,仲有唔少得嘅黑白朱古力喷泉同中式甜品添🍫再行入啲就系冷盘同沙律🥗呢度净系芝士都有四款🧀东海鲜方面除咗青口同蟹脚🦀仲有清酒煮鲍鱼同冰镇金螺🐚沙律方面仲有几款可以选择,仲有刺身,寿司同冷面任君选择🥣热食方面一啲都唔马虎,炉端烧有串烧同即煎嘅扒类🥩仲有每晚唔同嘅炉端烧海鲜🦞我哋当晚就系皇帝蟹脚超厚身啖啖肉🦀阿女仲食咗好多件添另外嘅烧西冷同意式猪肉卷都好好味,我欣赏嘅系海南鸡饭🍚即叫即切😍讲到明系亚洲鲜味盛荟,点会咁简单?仲有非常惹味大推嘅星洲炒蟹🦀清蒸海斑🐟芝士焗蚝唔少得嘅仲有爸爸嘅comfort food—咖哩🍛饮品除咗一般嘅咖啡同茶,仲有两款果汁同樽装啤酒汽水任饮🍻最劲嘅系有Haagen Dazs雪糕,仲有6款味道同2款雪糕批任食,开心死阿女同爸爸🍧而家荃湾西如心酒店仲做紧优惠,只要系一位成人正价自助晚餐就送一位小童。
饮品除咗一般嘅咖啡同茶,仲有两款果汁同樽装啤酒汽水任饮🍻