2023-05-16 82 浏览
最爱任食打边炉北区嘅任食打边炉选择少,呢间牛摩质素算系唔错,价钱合理,自助区火锅料/甜品/饮品选择都好多,而且限时打边炉最紧要上菜上得快,基本上下单后1分钟佢就拎到碟牛牛比我,值得一赞👍🏻今次食美国谷饲牛胸腹肉90分钟放题,一人一锅可以一次食到2个汤底。猪骨汤好可爱,系牛摩公仔既啫喱状,开炉望住佢慢慢融化成为汤又有啲于心不忍😂😂😂用猪骨汤尼渌牛肉同猪肉都好适合,个肉味会较为突出。不过我更加爱沙嗲汤,佢个沙嗲好浓厚,渌牛肉唔需要点豉油都好好食。牛胸腹颜色鲜艳,唔系雪到硬掘掘既雪藏肉,渌几秒已经食得,肉味浓厚唔会骚,肉质淋滑,好快就清哂一碟再encore猪肉片大大片,都系好快就熟,肉味够鲜甜👍🏻👍🏻最满意系佢出面自助区,蔬菜眼见都6-7种(出面好多任食火锅店只得唐生菜同娃娃菜),丸子又系好多选择,有啲我都未食过😂甜品方面,朋友今次创左新食法:先斟一杯热咖啡,再淋落朱古力软雪糕,自制Affogato😂总括而言$219食90分钟性价比系好高,食左8碟牛2碟猪嘅我觉得回左本有突🥰
最爱任食打边炉

猪肉片大大片,都系好快就熟,肉味够鲜甜👍🏻👍🏻