餐厅: 班蘭葉印尼餐廳
资讯:

2020-05-19 93 浏览
今次已经系我第三次帮衬pandan leaf😻👏👏👏 真系好推荐大家嚟试下牛油果沙冰 🥑钟意牛油果一定要嚟试💚佢系我全间铺头最推荐嘅食物牛油果味好浓郁 口感够smooth 整体味道清新🌾虽然有少少朱古力 但系味道唔突出 唔会过甜 虽然50几蚊一杯 不过好大杯 两个人share都得🥤另外叫左杯🥭芒果沙冰 一样咁清凉消暑 味道天然唔人工串烧赢在沙爹酱叫左一碟菇菇串烧🍄沙爹酱里面有啲花生粒🥜 味道偏甜 唔辣完全唔系港式沙爹酱 超级好味 点完菇 直接送饭食 😎😋另外叫左黄姜炸鱼同烧鸡饭🐔🐟𠮶碟辣酱好辣 好彩有沙冰解辣🌶个鱼好鲜甜 又大条 问左员工系鲫鱼 鸡肉唔会太老 煮得岩岩好 上面有啲好似肉松嘅野食唔出系咩 但系配埋啲鱼肉或者鸡肉 更添风味  同埋佢啲配料好得意 有秋葵 豆腐 炸黄豆饼 可以一次过尝试好多小食✌🏻另外依度嘅班兰糕都好正 我几年前就好钟意食啦够软糯 而且唔会太甜 价钱又平 行过买嚟做零食唔错💕
今次已经系我第三次帮衬pandan leaf😻👏👏👏
真系好推荐大家嚟试下牛油果沙冰 🥑