2022-06-06
端午节一连三日假期 当然要 胃部活动一下啦😉😉一早openrice book定位 食个早晚餐 🥣 七点半前离座仲有优惠价添 而且食物上菜 更加顺畅两秒到枱👍👍澳洲极上和牛吃到饱 假日七点半前离座$288😝成十款锅底任选, 我哋钟爱 牛夫人秘方麻辣锅 小辣 刚刚好🥰🥰 因为会越嚟越辣㗎呢个餐仲会有澳洲m9和牛丸两粒 果然真系非同凡响 一咬落去 牛味浓郁非常Q弹😋😋饮品,丸类、蔬菜系自助形式,仲有特制卤肉饭!好多食材都系台湾直送😬😬澳洲和牛 m5牛肩卷 一分钱一分货 肉质非常原来嫩,渌过两三秒 已经食得,油脂分布均匀🥳🥳安格斯牛小排非常值得推介 稍为瘦啲 纹理均匀清晰 牛味很浓😌😌仲有其他海鲜🦑沙白 大虾 鲩鱼片 脆肉鲩腩片 而且食材好新鲜 选择真系超级多😍😍麻辣汤底当然要配鸭血啦 ,鲜嫩不起渣咱,encore 几次仲有美人花胶超级厚大,估唔到 任食会有咁高质嘅花胶呢😎😎仲有好多熟食嘅小食 ,自家制饮品都可以任点㗎最尾仲可以食埋movenpick雪糕或者仙草 冻甜品🍮埋单三百蚊松啲,值回票价 回本冇难度😎😎两小时不停食胃部运动 真系撑住个肚走🤣🤣
澳洲极上和牛吃到饱 假日七点半前离座$288😝
麻辣汤底当然要配鸭血啦 ,鲜嫩不起渣咱,encore 几次
仲有美人花胶超级厚大,估唔到 任食会有咁高质嘅花胶呢😎😎
仲有好多熟食嘅小食 ,自家制饮品都可以任点㗎
最尾仲可以食埋movenpick雪糕或者仙草 冻甜品🍮
埋单三百蚊松啲,值回票价 回本冇难度😎😎
两小时不停食胃部运动 真系撑住个肚走🤣🤣