2016-07-19 405 浏览
先二三日个身出红疹,食中药都唔敢食太辣,呢几日见好番好多~麻辣瘾要爆啦~放工同个靓女fd去食个麻辣餐先~人生有个食得辣嘅朋友,的确好极!!!食辣真系要揾啱伴,先可以食得痛快架!试左甘多麻辣,呢间都算喺我心中排行好头嘅位置,今次已经系食第n次,就等我同大家分享下佢嘅美味啦~呢次食系老川皇嘅街舖,我想话正正佢嘅对面,有一间楼上铺分店,虽然呢间街舖坐得冇甘舒服迫夹d同比较嘈,但果间楼上舖实在太多人等位喇~我地2个女仔一共叫左4様野:麻辣猪耳:麻辣汁好够味,完全啱晒我呢d重口味人仕,薄片猪耳好爽口~其实只系呢碟野已经够晒我送一碗饭!提提唔食芫茜嘅朋友,佢芫茜较多,落单时记住remark!麻辣土豆丝:唔想食甘多肉,又唔想食内脏嘅话,士豆丝系非常好嘅选择,辣汁嘅味道,拍得住猪耳个汁!土豆丝系特别煮法,所以食起黎系爽口,唔系平时粉粉地嘅口感~一碗酸辣粉:呢个第一次叫,觉得一般,汤底冇特别,配菜比较少~仲有,辣子鸡丁未食过呢味菜又怕辣嘅人,见到一定会呆左,但其实d辣椒可以话系得个样,唔系真系想像中甘辣,而且辣度系可以拣架,平时我落单会叫佢额外加"麻",食到个咀麻麻痺痺,好刺激架~鸡粒炸到好干身,鸡皮脆
先二三日个身出红疹,
食中药都唔敢食太辣,
呢几日见好番好多~麻辣瘾要爆啦~
放工同个靓女fd去食个麻辣餐先~
人生有个食得辣嘅朋友,的确好极!!!

食辣真系要揾啱伴,
先可以食得痛快架!

试左甘多麻辣,
呢间都算喺我心中排行好头嘅位置,

今次已经系食第n次,
就等我同大家分享下佢嘅美味啦~
呢次食系老川皇嘅街舖,

我想话正正佢嘅对面,有一间楼上铺分店,
虽然呢间街舖坐得冇甘舒服迫夹d同比较嘈,
但果间楼上舖实在太多人等位喇~

我地2个女仔一共叫左4様野:

仲有,辣子鸡丁

未食过呢味菜又怕辣嘅人,见到一定会呆左,
但其实d辣椒可以话系得个样,
唔系真系想像中甘辣,
而且辣度系可以拣架,
平时我落单会叫佢额外加"麻",

食到个咀麻麻痺痺,好刺激架~
鸡粒炸到好干身,鸡皮脆卜卜,
好香口,鸡粒偏咸,如果食白饭就会刚刚好,
每次食呢个𩠌就好似玩寻宝game,

喺辣椒堆中,揾下揾下就会有粒鸡~
太正啦~食到变左孖润肠!
仲冒出微微嘅汗水,爽快!

好满足,又可以止住几日麻辣瘾喇!