2024-02-07
同朋友黎开元朗锦田就紧系要黎附近d cafe叹杯咖啡啦😂,呢到都有几间特色既cafe店,见到呢间以植物为主题既cafe店就想入去,入面环境几舒服,仲有一个位系种植左d唔同品种的植物系到比你欣赏,同埋亦都可以带埋宠物一齐去食野,可以同动物一齐玩几开心,餐厅除左咖啡正之外,仲有正餐特或食物比你选择,我就拣左吉列猪扒煎双蛋配沙律、香辣蒜粒大虾意粉、吉列猪扒煎双蛋配沙律:猪扒炸得好香口,保持到猪肉既鲜味,配埋二只大既煎双蛋,蔬菜都好新鲜又几好食,卖相都整得好靓影相打卡都唔错👍🏻香辣蒜粒大虾意粉:份量都唔错,仲有几只大虾系入面,加上好浓厚既番茄酱煮出黎好香,同埋又唔辣食落都几滋味脏脏咖啡(偏果仁味):杯野卖相超靓,唔系咁舍得饮🤭打左好耐卡先饮,好香斋啡嘅味道,因为斋啡喺个面度关系,底部就系加咗好多奶,饮落似系特浓牛奶咖啡似的牛奶咖啡(偏果仁味nutty):拉花好靓,好香浓嘅牛奶味,饮落好甘香,咖啡豆亦都唔酸,好适合我嘅口味😂📍地址:CP Cafe (元朗)元朗锦田吉庆围236号盈汇坊地下G02号舖
吉列猪扒煎双蛋配沙律:
香辣蒜粒大虾意粉:
脏脏咖啡(偏果仁味):
牛奶咖啡(偏果仁味nutty):
📍地址:CP Cafe (元朗)
元朗锦田吉庆围236号盈汇坊地下G02号舖
香辣蒜粒大虾意粉
吉列猪扒煎双蛋配沙律
脏脏咖啡(偏果仁味)
牛奶咖啡(偏果仁味nutty)