2025-01-19 0 浏览
每次去golden scene睇戏都系食完嘢先去,今日见有少少时间,KO下呢一间是想试好耐嘅汉堡包店。Hawaii Single ($98) + $35 meal deal (sweet potato fries + gingle ale): 唔知几时每一次食汉堡包有得选择菠萝嘅时候都会加上菠萝,感觉好似冇咁油腻。同样今次都系叫咗有菠萝嘅选项,配上新鲜即打嘅手工牛扒,两者balance得好好,食得出牛扒嘅新鲜,而且系喺香港好少食到嘅smash style。 自己其实好钟意呢一种,可以令到两边都可以煎得脆脆地,好正! 再加埋配上嘅烟肉真系神来之笔。而且佢嘅番薯条亦都系分量十足,而且应该系新鲜的切嘅。Classic Cheese double($118) + $35 meal deal (fries+ $40 draught IPA): 朋友叫咗呢一个,食肉兽必点!薯条同样亦都几出色,虽然只有小小嘅盐去调味,但系即叫即整已经赢晒。要赞嘅系佢哋嘅包皮,亦都有用牛油去稍为煎一下,令到成个包嘅香味更加突出,感觉上系一间好用心嘅小店。虽然独孤一味买汉堡包,但系喺坚尼地城呢一个小区应该都几多人会识欣

要赞嘅系佢哋嘅包皮,亦都有用牛油去稍为煎一下,令到成个包嘅香味更加突出,感觉上系一间好用心嘅小店。虽然独孤一味买汉堡包,但系喺坚尼地城呢一个小区应该都几多人会识欣赏嘅,下次睇完戏可以去对面开餐。食开连锁店嘅香港人,应该更加珍惜呢一种用心小店。