每次经过都见到好多人排队😳终于有机会约埋朋友去食了~人气果然名不虚传,提早攞左飞都要等好耐先有位🤪-🎈薯角炭烧鸡肉芝加哥(蜜糖杏仁边) $189推荐🧡黎到呢度一定要试芝加哥pizza!!! 因为我本身唔算好钟意食🍕(但真心今次系比佢既芝心批同拉芝而吸引到好想黎试的)~芝士完全系重点,无论系中间定批边个位都劲多🧀,幸福感爆灯😍🌟而佢系面团系属于个款厚得黎又软心既批,所以食落好有咬口~批边用上蜜糖杏仁边比较特别,食落甜甜地咁🙆🏻‍♀️馅料同味道方面未算好有惊喜,主要系佢既巨量芝士吸引住我🤩,芝士控绝对不要错过喔~ (虽然今次叫既pizza拉芝系好壮观,但唔知点解出黎既效果都唔系一片瀑布芝士咁)🤔-🎈蜂蜜牛油秘制炸鸡+甜辣秘制炸鸡 $223两款炸鸡自己都好喜欢😚🍗仲要全部都系新鲜热辣咁炸起~蜂蜜牛油个款会偏重牛油味多啲啲,整体调味唔错。而甜辣个款既酱汁香甜惹味,十分开胃🤤不过佢呢度既炸鸡全部都系有骨既,同平时出边食开既就有啲分别了🙈-🎈Mango Passion Iced Tea $48冰茶好fresh,同炸鸡🍕都几夹不过就略甜了一点-🔸Pizza Maru📍荃湾杨屋道1号荃新天地1期UG楼2
🎈薯角炭烧鸡肉芝加哥(蜜糖杏仁边) $189
薯角炭烧鸡肉芝加哥(蜜糖杏仁边)

🎈蜂蜜牛油秘制炸鸡+甜辣秘制炸鸡 $223
甜辣秘制炸鸡

🎈Mango Passion Iced Tea $48
Mango Passion Iced Tea

冰茶好fresh,同炸鸡🍕都几夹不过就略甜了一点
🔸Pizza Maru
📍荃湾杨屋道1号荃新天地1期UG楼28及30号舖
2021-09-03
薯角炭烧鸡肉芝加哥(蜜糖杏仁边)
甜辣秘制炸鸡
Mango Passion Iced Tea