2024-12-12 230 浏览
我第一次食完饭食到成肚火。已经黑名单唔会再去食。本来已经要排队等。咁等入到啦,坐落去心谂点解会痛,一攞起就见到系块玻璃碎片,原来系入嚟之前就打烂左玻璃嘢。叫侍应去换凳清理几次,换返新嘅都系有碎片。我同朋友嫌麻烦咪换咗张枱坐。去到嗌完野食,一共3様野(汤河,蚵仔煎蛋,菜包肉)我个汤河差唔多食完(等左廿分钟)其余两样都系未到,同侍应讲咗。然后就见到个蚵仔煎蛋比咗隔离枱迟过我地入座对情侣(个对情侣重要坐喺我啱啱坐有玻璃碎个位,系呀,个侍应同人地清干净都冇帮我同我朋友清),我就问点解人地迟过我嚟有得食,我哋仲未有。之后上咗菜之后个碟野都冇人地个碟样好靓仔,我哋个碟好似炒蛋咁。食完打算攞外卖盒装食唔完嘅嘢同埋埋单走人。又等咗十分钟。其间,我睇住出面排队嘅人觉得佢地好惨,因为入面好多吉枱但系没人清洁。有个就同客倾几,门口就有一堆人等嘅。然后我又见到隔离枱情侣(系又系同一枱)嗌埋单即刻帮佢地搞。我真系嬲咗。叫住侍应,同佢讲我唔要外卖盒,要即刻埋单,个侍应又叫我等。我忍不住讲「我已经等左十分钟」先至有人帮我搞。我唔知枱情侣系你地啲好熟嘅客定系朋友。如果你哋只打算做熟客生意,唔够人做,你咪做全预约制啰,
我唔知枱情侣系你地啲好熟嘅客定系朋友。如果你哋只打算做熟客生意,唔够人做,你咪做全预约制啰,又好安排人手啲,唔好吃相咁难睇。啲嘢食质素只系还可以,价钱又唔系平,仲未outstanding 度我忍到你地嘅恶劣服务质素。仲要收我10%服务费。我返到屋企见到自己条裤有洞。好彩我条裤够厚。如果我穿短裤/裙,已经大脾流血。嬲到我以后见到呢间分店我都唔会再去食。
香港有好多餐厅,同样价钱各位值得更好嘅选择,并唔洗受气。