2024-09-04 63 浏览
最近睇开韩剧,行开北角汇发现系间韩国超级市场,内里全是韩国货,又有韩国食物外卖,我反而买完就立食😆上网睇返,原来可以上网订,又可以送货,唔止北角有分店,其他地区都有丫(将军澳,尖沙咀,屯门)❤️💚吞拿鱼紫菜饭卷: 香软的紫菜包裹著鲜嫩的吞拿鱼和粒粒分明的米饭,口感多层次,再加上好多爽口红萝卜又有青瓜,就算分量多都食唔停口 便当又有韩式炸饺子:面皮酥脆微黄,煎炸至金黄色泽, 馅料鲜嫩多汁,馅内蔬菜清脆,一点都不淋,仲有韩式炸鸡,鸡肉外酥内嫩,蘸上韩式辣酱,下次我会另外单买。小食仲有韩式炸紫菜卷,酥脆的紫菜外皮韩式年糕配鱼腐: - 年糕Q弹有嚼劲,鱼腐咸香微辣,令我好想去韩国。另外再加上泡菜,份量十分多。

另外再加上泡菜,份量十分多。