✨炭烧猪颈肉椒香满满,带有微辣🌶️质感略带弹性,脂肪位入口即化。.✨咖哩三重奏(配有一碗面包粒)最钟意呢个‼️里面有嘅「汤底」:黄咖哩、青咖哩、冬阴功👈🏻,青咖哩相对较辣 好香浓,冬阴功好有香料同椰奶味。每个汤底都有西兰花🥦+汤料🍅🧅,仲有好多海鲜:炸鱼好香脆、虾好扎实且鲜甜、蚝好有咸香、软壳蟹配青咖哩一齐食系最正 提升佢嘅香🦀面包粒系唔硬 暖暖地,好有蒜香🧄,钟意将面包粒配青咖哩食💚.✨芒果糯米饭其实我第一次食芒果糯米饭,本来以为芒果饭会好奇怪🤔不过热糯米饭加咗甜甜嘅椰奶喺表面,真系几有甜品feel 又几好食㖞😳芒果超多…每一旧都好甜 完全唔酸🥭.✨椰青满满嘅椰青好有解渴作用,好天然🥥.✨龙眼冰龙眼肉几甜,饮品嘅味有少少似平时饮嘅冬瓜茶𠮶种味道👅.✨珍多冰好香椰奶味🥥,绿豆粉条增强咗口感💚
✨炭烧猪颈肉
椒香满满,带有微辣🌶️质感略带弹性,脂肪位入口即化。
✨咖哩三重奏(配有一碗面包粒)
✨芒果糯米饭
✨椰青
满满嘅椰青好有解渴作用,好天然🥥
✨龙眼冰
龙眼肉几甜,饮品嘅味有少少似平时饮嘅冬瓜茶𠮶种味道👅
✨珍多冰
好香椰奶味🥥,绿豆粉条增强咗口感💚
碳烧猪颈肉
咖哩三重奏