2023-08-17
呢间cafe有得玩board game又有野食,超正。因为座位唔多,记得记得要先电话预约!老板好 nice,同啲客人都有讲有笑,够哂warm。我嗌咗佢嘅卡邦尼烟三文鱼意粉,友人钟意鸭胸就嗌咗拿破仑肉酱烟鸭胸螺丝粉。估唔到味道又几出色,烟三文鱼大大块,意粉软硬度煮得刚刚好,配上卡邦尼酱汁,味道浓郁。友人嘅鸭胸亦相当唔错,鸭胸够淋,配上好浓嘅蕃茄味,味道丰富。有几声咳,所以嗌咗杯鲜柠檬蜂蜜,非常清新可口,酸甜适中,仲要用上蜂蜜,润喉又解渴。而瑞士鸡翼亦非常美味,鸡翼多汁,肉质鲜嫩,配上特制嘅瑞士汁,令味道更加出色。除咗食物之外,呢间board game cafe提供各式各样嘅游戏,可以同朋友一齐轻轻松松玩一晚。无论系喜欢咩类型嘅 board game,呢度都一定有合适嘅选择。