2020-02-08 144 浏览
见到大大个灯笼同埋连登猪就知道到咗呢间餐厅喇!! 由外到内全部都系连侬墙,餐厅面积唔系太大,今晚坐吧枱, open kitchen见到大厨点样处理啲食物,大厨同客人亦都有讲有笑,气氛非常好!! 黑松露帆立贝野菜沙律,沙律菜新鲜爽口,帆立贝鲜甜加上浓浓的黑松露味,令到成个沙律嘅味道好丰富!! 烧日本茄子,睇住师傅原条茄子烧完,之后起皮切开上碟,咁样好方便客人食用,茄子烧到啱啱好熟唔会过淋,好味!! 芝士年糕同炸鸡翼,两样都系炸到外脆内软,鸡翼里面仲好有肉汁,好香口!! 樱花虾泡菜炒饭,炒饭粒粒分明,有只半生熟蛋喺上边捞匀d饭食,泡菜令到啲饭有少少辣,亦食到樱花虾嘅鲜味!! 最后大厨仲送咗几粒鲜甜士多啤梨俾我哋食!! 好有人情味嘅小店,食物质素又几唔错,值得支持!!

最后大厨仲送咗几粒鲜甜士多啤梨俾我哋食!!

好有人情味嘅小店,食物质素又几唔错,值得支持!!