2022-10-10
话说突然想食麻辣香锅, 咁就去咗将军澳嘅十二味, 其实佢嘅香锅虽然冇以前咁好食,将军澳呢间都算仲keep到少少少少水准,牛肉嘅份量都几慷慨, 送饭完全够晒👍🏼👍🏼不过,佢嘅前菜「木耳」食到底嘅时候发现有只蚊浮咗出嚟, 第一时间梗系攞相机影低佢先啦!然后我就叫服务员过嚟,同佢讲有只蚊有啲核突㖞?!大家估下服务员有咩反应?对唔住都冇,攞走咗碟嘢,直接换个碟新嘅比我...我想讲咪又系𠮶个汁😂 所以新𠮶碟...我都冇点食到...( 其实讲句对唔住有咁难咩)大家又点睇呢😂😂😂#十二味功夫 #十二味 #十二味twelveflavours #将军澳美食 #将军澳 #香港特色 #麻辣香锅 #麻辣干锅 #麻辣 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #hk90s #hkfood #hkcafe #hkfoodie #hkfoodblogger #foodie #foodblogger #food
大家估下服务员有咩反应?
大家又点睇呢😂😂😂