2011-08-08
同事三人食完lunch后见有少少时间, 走进此店想话整件cake作饭后甜品.选了Dark Chocolate Cake 及 Lemon Tart. 朱古力好一般,不够香浓, 无惊喜, 蛋糕质地唔够松软, 重有D"鞋". 同事话 Lemon Tart 略甜, 未能食晒, 就这两款cake来说, 不算好好食, 有点要唔好浪费食埋佢的感觉. 由于唔系想hea, 所以无order 饮品. 三人一直干梗, 水都无杯. 但见隔邻台的人除了有冻柠茶外重有杯清水. 唔通唔叫饮品就水都唔比杯你, 这不是无心待客就是小家, 慌死比杯水我地会蚀底就是因为无杯水湿下个口, 对蛋糕的口味大打折扣, 埋单走时, 口都干埋, 要走去七仔买野饮不会因为这里的cake再来, 亦不会因这里的招呼向他人推介此店.