2024-07-10
环境 服务态度 野食质素都好值得推荐😋.第一次去Sake Bar 亦系第一次有唎酒师介绍同推荐Sake🍶 等我地啲新手都唔怕中伏 又可以认识多左Sake知识😙叫左唔同菜式都可以叫唎酒师推荐配合既Sake😉.|烧马友一夜干大大推荐💫 好岩送酒 好咸香好鲜鱼皮仲要煎到劲香脆 好似食薯片咁🤭 肉质唔会干柴 仲有鱼香唎酒师仲推荐左一款好咸鲜既Sake一齐食 好夹又好特别~.|季节刺身盛见到有牡丹虾 即刻点左!坊间太多系用红虾 牡丹虾越黎越少~ 牡丹虾真系好甜好鲜!生蚝饱满creamy🦪.|酒盗芝士饮酒必点😙 芝士软滑浓郁 表面有啲海鲜腌渍物 非常咸香😋.|自家制月见免治鸡肉棒鸡肉棒混入细细粒软骨 少少脆口 有多重口感~ 重点系点蛋浆黎食 蛋好香😝.|各款串烧黎饮酒 一定要叫串烧送酒😆 叫左鸡肾 鸡皮 鸡蚝肉 黑豚腩芫荽卷 秋葵我觉得鸡皮最有惊喜 因为唔系间间鸡皮都烧到脆卜卜同咁香口!黑豚腩芫荽卷 一咬就爆哂汁 入面芫荽份量好多 岩哂重荽之人😝.|最中饼 沙律作为前菜 剩系个样都够哂打卡😆 好cute! 入面系三文鱼沙律 外面搭配紫薯泥同莲藕片 系好精致既前菜.|椒麻海鲜三兄弟椒麻味好出 越食越
叫左唔同菜式都可以叫唎酒师推荐配合既Sake😉
|烧马友一夜干
大大推荐💫 好岩送酒 好咸香好鲜
鱼皮仲要煎到劲香脆 好似食薯片咁🤭 肉质唔会干柴 仲有鱼香
唎酒师仲推荐左一款好咸鲜既Sake一齐食 好夹又好特别~
|季节刺身盛
生蚝饱满creamy🦪
|酒盗芝士
饮酒必点😙 芝士软滑浓郁 表面有啲海鲜腌渍物 非常咸香😋
|自家制月见免治鸡肉棒
|各款串烧
我觉得鸡皮最有惊喜 因为唔系间间鸡皮都烧到脆卜卜同咁香口!
|最中饼 沙律
|椒麻海鲜三兄弟
椒麻味好出 越食越辣 但劲岩送酒🤭
|烧饭团茶渍饭 明太子
叫左个饭团当主菜 配埋椒麻海鲜食都几岩😆
|Sake - 港式蕃薯糖水
见到咁地道又得意既口味 一定要试下😆 好易入口 香甜!