2024-02-20 990 浏览
朋友gathering约去呢度食,最初见有不少唔好的食评有少少惊,不过来到觉得很不错呢~第一,地方好舒适,布置好可爱,有不少有心思打卡位,啲马仔布置都好得意,地方够大,喜不喜欢赛马的人都会喜欢。第二啲食物都几好食,卖相又唔错,我叫左日本煎蚝意大利饭,好Juicy,好好味,又叫左杯crazy chocolate,卖相好有心意,又几好味。最后,原来佢食饭𠮶层下面系有得打机的,劲多game,其中一款game重有得坐在马仔上玩(超累),还有飞镖game,真系好惊喜,不过啲game系要入左会才玩得的(好普通赌开马仔𠮶种会吧~),但不会check,只要你答自己系会员就玩得。呢度真系好值得再去,下次一定会带埋朋友再去呢~