2018-11-13 161 浏览
系宝勒巷附近经过见到呢间餐厅有得自制章鱼烧😆就拉埋朋友入去玩下环境装修几靓、好似去左d小店cafe咁原来除左章鱼烧,仲有好多唔多种类既食物,可以烧牛肉烧香肠等等,不过我都系最想玩烧八爪鱼丸🤣🤣呢张就系教你烧小丸子既步骤,图文并茂好详尽,舖头入面部电视仲会有Video教学,包你一定学得识😆😆店员推介后叫左呢个八爪鱼花丸烧,材料当然系有八爪鱼啦,仲有樱花虾,红姜等等,重点系有日式麻糬!!第一次食小丸子入面会有麻糬😍😍落哂材料落去望落好丰富呀😍其实一路整既时候店员都会过帮一帮手,教下你点整,又会讲d tips你知,包你一定唔会失手,服务态度值得一赞👍🏻👍🏻👍🏻制成品! 整好之后自己加想要既汁同埋海苔就大功告成喇😍有得玩又有得食,好正😋不过净系食小丸子唔够饱🤣叫左个蒲烧馒鱼,呢款就系厨房烧埋俾你,唔洗自己落手,烧得好香,好好食😋仲有玉子烧,配埋沙律酱好邪恶🤤野菌炒面都好好食🤤炒面都可以自己负责炒,不过我地懒,叫厨房炒埋俾我地😆😆最后叫左杯菠萝可尔必思同青苹果可尔必思😋酸酸甜甜好解溜!

环境装修几靓、好似去左d小店cafe咁

仲有玉子烧,配埋沙律酱好邪恶🤤

最后叫左杯菠萝可尔必思同青苹果可尔必思😋酸酸甜甜好解溜!
  • 八爪鱼花丸烧