#地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery💡有情调的地中海菜🗺🍸今次去咗一间有格调既酒吧 ,环境有种地中海摩洛哥𠮶种嘅感觉,好靓好chill,环境宽阔,成个感觉好舒服 ,好岩同朋友饮住酒慢慢chill 下🍽 OPA经典pizza🍕个pizza材料好丰富,有鸡肉、菠菜苗、野菌、辣椒。好钟意呢个配搭,特别系加左sour cream,令到层次感好丰富。佢系即叫即烤,仲要系薄批,食落酥脆香口!鸡肉好大旧,食落好满足!而且个批可分成八件,好饱😋🍽香辣蕃茄长通粉🍝蕃茄味香浓,食落好juicy,长通粉住得岩岩好,食落有咬口,蕃茄汁锁晒系入面,辣辣地好惹味😋🍽磨茹汤磨茹好浓郁,好好饮😋🍽LadyBoy🍹比呢杯野个名吸引左,杯野好特别,有辣椒、Lemongrss、lime leaf、椰子同Rum酒调制而成,好有泰式风情🤣可以根据自己喜好而落几多配料,椰子味重得黎有点辣辣地,推介!🍽Apple Crumble🍎呢杯mocktail有苹果、柠檬、菠萝汁及肉桂条,成杯野都好fresh,而且好重肉桂条香,正🧡#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侣拍拖食咩好 #情侣拍拖好去处 #打卡 #
#地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery

💡有情调的地中海菜🗺🍸

🍽 OPA经典pizza🍕

🍽香辣蕃茄长通粉🍝

🍽磨茹汤
磨茹好浓郁,好好饮😋

🍽LadyBoy🍹

🍽Apple Crumble🍎

#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侣拍拖食咩好 #情侣拍拖好去处 #打卡 #地中海菜 #chill #hkfoodie #food #foodie #hkfoodporn #hkfood #hkrestaurant #hkfoodblogger #foodlover ##地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery #opamediterraneanbarandbistro