2016-06-10
我好中意同朋友去试新餐厅, 因为朋友之前去左波兰EXCHANGE, 番到黎香港就开始好挂住波兰既味道, 所以佢就揾左呢间东欧餐厅, 既有俄罗斯风情, 又有乌克兰既感觉, 睇到食评同D相都已经好期待 因为我地两个都系超级路痴, GOOGLE MAP话既8分钟, 结果揾左成半个钟, HAHA 真心系几难揾, 特别系对我地黎讲, 系中环既斜路既小巷入面, 行过几次都MISS左 虽然揾左好耐路, 但都觉得好值得, 真心推呢间咁有诚意既餐厅 上面2张相都系餐厅入面既装潢同好有气氛既灯光+充满东欧热情风韵既音乐 坐左系餐厅, 成个环境都好有东欧色彩, 有如置身于当地一样, 让人放松, 好似刚刚由繁忙既中环大街, 走入左另一个国度 好有FEEL~~~呢个系间餐厅既一D小灯罩, 每张枱都会放一个, 到晚上就会点著佢, 增加唔少效果~~~而呢2张相,都系餐厅入面既一D小心思, 老板买左唔少东欧既摆设, 将餐厅成个环都呈现出东欧既味道!! 好赞呀 黎到讲番佢既食物: 呢个鸡肉蘑菇卷真系冇得输~ 因为朋友就系太挂住呢个, 所以先会特登揾间的从未食过既东欧餐厅黎试~
因为我地两个都系超级路痴, GOOGLE MAP话既8分钟, 结果揾左成半个钟, HAHA 真心系几难揾, 特别系对我地黎讲, 系中环既斜路既小巷入面, 行过几次都MISS左 虽然揾左好耐路, 但都觉得好值得, 真心推呢间咁有诚意既餐厅 上面2张相都系餐厅入面既装潢同好有气氛既灯光+充满东欧热情风韵既音乐 坐左系餐厅, 成个环境都好有东欧色彩, 有如置身于当地一样, 让人放松, 好似刚刚由繁忙既中环大街, 走入左另一个国度 好有FEEL~~~ 呢个系间餐厅既一D小灯罩, 每张枱都会放一个, 到晚上就会点著佢, 增加唔少效果~~~ 而呢2张相,都系餐厅入面既一D小心思, 老板买左唔少东欧既摆设, 将餐厅成个环都呈现出东欧既味道!! 好赞呀
总结: 超级推荐呢间超有成诚意既东欧餐厅呀~真心!!!! 食物好味又有惊喜, 环境特别又有心思, 老板仲好中意帮客人影相, 好NICE~~~