2024-01-26
今天下午打算去食个下午茶,刚按摩店对面,😂 见到门口有个姐姐,没有 Hard sell, 细心一睇,原来已换了食肆,之前系牛腩河。 只是尝试心态,坐低叫了两个下午茶, 其实喺门口已是五点半,正常睇后下单应享用不到下午茶,姐姐好好叫入去,后再畀回下午茶优惠。感觉良好,因只是尝试心态,叫了两个下午餐,一个有件肉夹馍,拍青瓜及一杯饮品。 $39另和牛锅贴,葱油木耳饮品$53首先令我惊讶系肉夹馍, 好脆包包 肉汁好juicy够晒味道😋, 拍青瓜真系上海舖水准, 另外和牛锅贴有惊喜等。 令到觉得这间店, (谂起师傅手势真一流), 👍👍。 系有超水准几十蚊一个下午茶。 咖啡系即磨㗎☕️。 后来再睇下去纸张餐牌,点了有羊串牛串及一面筋。 嚟到大家喺度笑,因为得一串三件。 虽然有少许不符餐纸介绍,但是一个字真的不错。 如果有多一两粒更加好。🤣🤣🤣。 好耐未食过 一间店, 有这质素 ,下次叫埋朋友去再试试。