2024-07-26 534 浏览
瀛丰放题同其他放题有些不同,是除了日式之外,还提供泰菜。晚市任食2小时是二百多元,视乎几多点钟入场。有几个Level 可以再upgrade,分别是生啤/海胆带子/海鲜。最贵加$148 任食任饮升级版,升级冻海鲜任食性价比高,因为升级后除了任食冻海鲜外,还任食原本$28件的海胆带子,两款生啤都任饮。海胆带子劲推,带子大粒,海胆鲜甜。而冻海鲜盆仲有鱼子酱同蟹脚,鱼子酱仲系原罐俾你一人一罐,一啲都唔鯹,咸咸香香的。酱油鲍鱼都好好食。就算唔upgrade ,佢本身放题都好多刺身可以拣。刺身叫几多俾几多唔会孤寒,而且好新鲜。啲刺身虾大到不得了,食咗5-6只。泰式食物方面,试咗冬阴功,虾饼,鱼饼仲有肉碎生菜包,又煮得唔错,同泰菜馆差不多。甜品方面我就推介Tiramisu ,细细杯又唔会太甜,够creamy。
瀛丰放题同其他放题有些不同,是除了日式之外,还提供泰菜。

刺身虾大到不得了,食咗5-6只。